Czinamon Glass Art műhely

Czinamon Glass Art műhely megújult, így aztán úgy döntöttem egy kis bepillantást engedek az új műhelyembe 🙂 

Ahogy visszaemlékszem a kezdetekre, a pincében indult minden. Hideg volt, igaz a kazán is ott volt, így az egy kicsit bemelegítette a helységet. Viszont az ablak is csupán egy kicsike kis bukóablak volt, ami alig engedett be fényt. Jó ideig itt alkottam lámpafénynél, télen vastagon beöltözve, dideregve. 

Majd átalakítottuk a kert végében lévő kis házikót és ide átköltöztem. Fény áradat volt, két oldalról ömlött be a fénysugár, csodálatosan. Nem kellett osztoznom a néha bekapcsoló, zúgó kazánnal, csend és béke. Ha kinéztem az ablakon tavasszal követtem a fák rügyezését, majd virágba borulását, ősszel a hulló faleveleket.  Meg a téli hószállingózást. Volt olyan év, amikor a bejárat melletti körtefára fészkelt egy gerlepár és az orrom előtt nőttek fel a kis gerlék. A madarakat mindig szívesen figyelgettem munka közben, az öreg barackfánkra visszajárt rendszeresen egy harkály, a rozsdafarkúak, meg a cinkék folyamatosan ott táncoltak az ágak között. Fűtés itt sem volt, télen az olajradiátort húztam magam alá, azon ülve magamat sütögettem, de a kezem majd lefagyott így is. Viszont kárpótolt a fény meg a kert látványa 🙂

Idén a kert végéből előre költöztem a házunk elejébe, garázs volt, most műhely. Nem volt egyszerű, hiszen a dolgaim már az egész lakásban szétszórva mindenhol megtalálhatóak voltak, aminek a család olyan nagyon nem örült. 

Az évek alatt iszonyú sok dolgot tud összegyűjtögetni az ember, ez is- az is majd jó lesz még valamire… Na jó ezt sem dobom ki, elfér a garázsban 🙂 így gyűlnek a dolgok. Egy nagy szelektálással kellett kezdeni az átköltözést, ami mégis kell az hátrament, a hátsó műhely tartalma meg előre vándorolt, jött egy festés, aztán minden szépen a helyére került. Ja azt elfelejtettem írni, hogy az autó pedig kivándorolt az udvarra, remélem megbocsájt, de ő foglalta a legnagyobb helyet itt.

Most pedig a Czinamon Glass Art műhely sok-sok fény kap és meleg is van, meg sok hely 🙂 Még időt szeretnék kérni, mert néha kevés a 24 óra, de majd valahogy ezt is megoldjuk 🙂

Megosztok veletek egy pár pillantást, most itt munkálkodom:

 

 

Rendelj ólomüveg vagy tiffany üveg tárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Vásárolj limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt       Több kép a  Tiffany Galéria  és az  Üvegékszer Galéria oldalán.

Pin It on Pinterest

Share This