+36305803931 info@uvegmuvesz.hu
0 Termék

Tavaszi vásár

Köszönet mindenkinek, aki meglátogatott az Ipaművészeti Múzeum Creative Arts Fair vásárán, és Czinamon ékszert vásárolt!

Kézműves vásár az Iparművészeti Múzeumban

Kézműves vásár az Iparművészeti Múzeumban

 

Tavaszi vásár az Iparművészeti Múzeumban

Az ilyen alkalmak mindig nagyon izgalmasak, mert nagyon sok szemet gyönyörködtető alkotást láthat az ember, legszívesebben mindet hazavinné, de a pénztálca határt szab a vágyakozásnak 🙂

Egy kis bosszankodás

Egyetlen gond van, hogy a múzeum egy lépést sem tesz a reklámozásért, régebben még a metró aluljárókban is lehetett látni plakátokat , angolul, magyarul , ez mára már rég elmarad, viszont a költségek egyre csak emelkednek, a helypénz minden alkalommal magasabb. Régen tolongtak az emberek egy egy asztalnál, mert nem fértek oda, mindenki látni szeretett volna mindent, ez is eltűnt mára. Mi lehet az oka? A szűkebb pénztálca? Nem! Egyszerűen, hogy nincs hírverés, és az emberek nem tudnak róla.

Március 19. 20. Bach napok

Hol voltak a nagyszabású koncertek? Az én zenész fiam a Kálvin téri aluljáróban muzsikált, nem lehetett hallani, amikor elment egy villamos, a huzat süvített, persze lelkesek voltak , de biztos szívesebben muzsikáltak volna bent a múzeumban melegben, és a közönség is, meg mi árusok is nagyon örültünk volna. Az örömzenélés napja, amikor nem pénzért muzsikálnak a művészek. Biztos meg lehetett volna oldani, hogy legyen ingyen koncert, mondjuk az előtérben, vagy nem tudom… Mert persze aki a vásárra belép annak fizetnie kell az Iparművészeti Múzeumban. Biztos lehetne ezt hatékonyabban szervezni, nem tudom miért nincs rá igény.

Azért végül mégis csak szeretem ezeket a napokat, még ha tudom, hogy nem fogok meggazdagodni, akkor is, mert sok kedves emberrel találkozom ilyenkor.

Rendelj egyedi tiffany üvegtárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Tiffany üvegmunkák, egyedi üveg ékszerek:

  Megvásárolható munkák:Bolt  

 

Pin It on Pinterest

Share This