Party kellék lehet egy farsangi összejövetelre, akár egy színes mécsestartó is

Party kellék feldobja minden mulatság hangulatát. Mint ahogy megadtuk a módját a karácsonyi ünneplésnek, egy kis összejövetel is lehet bensőséges, vagy barátságos, mulatságos… akár mint egy városokat megmozgató alkalom. Ilyenkor feldíszítjük otthonunkat, vagy a helyet ahová megyünk, azt öltöztetik nem hétköznapi alkalomhoz illően. Segít megteremteni a hangulatot, ráhangolódni az eseményre.

Most meg aztán a nagy mulatságok ideje van még javában. Idén egyébként nem valami hosszú a farsangi időszak, hiszen húshagyókeddig, február 13-án éjfélig tart, ezután jön már a böjti időszak. Ez minden évben változhat, hiszen húsvét vasárnapjához kötik, ami pedig a tavaszi napéjegyenlőséget követő első holdtölte utáni vasárnap. Tehát húsvét vasárnapjától visszaszámolt 40 hétköznap a nagyböjt, ami most idén február 14-től, hamvazószerdától kezdődik.

Farsang a nagy mulatságok ideje, régebben nem véletlenül tartották ekkor a lakodalmakat is. De mulatságokat nem csak nálunk tartanak, hanem más országokban is. Gyönyörű lehet a Velencei Karnevál, Velencében már jártam párszor, de a karneválon még soha, felírtam a bakancslistára már rég, egyszer meg kellene nézni.

  

A Rioi karnevál sem lehet rossz, de egy kicsit messze van, ezen még gondolkodom, hogy bekerüljön-e a tervek közé 🙂 .

Szóval, ha partyzunk, akkor kellenek a party kellékek is, hogy a „feeling” meglegyen, egy családi, vagy társasági vacsorához a teríték is legyen különleges. Itt biztosan találsz hozzá ötleteket  – Tálalás stílusosan  

Ha csak egy pár jóbarátot hívunk át magunkhoz egy pohár borra, egy kis esti beszélgetésre, akkor a bort tegyük bortartóba és gyújtsunk gyertyát egy színes gyertyatartóban, a fény tisztít és a színes üvegek még jobban feldobják a  bensőséges hangulat varázsát.

 

 

Rendelj ólomüveg vagy tiffany üveg tárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Vásárolj limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt       Több kép a  Tiffany Galéria  és az  Üvegékszer Galéria oldalán.

Képek a Pinterestről

Pin It on Pinterest

Share This