+36305803931 info@uvegmuvesz.hu
0 Termék

Általános Szerződési Feltételek     ÁSZF

Adatok:

Név: Czina Mónika Judit

Levelezési cím: 1183 Budapest, Garam utca 30.

Telefonszám: +36-30/580 3931

E-mail cím: info@uvegmuvesz.hu

info@czinamon-ekszer.hu

Adószám:76185748-1-43

Nyilvántartási szám: 8688

Statisztikai számjel: 76185748-8042-233-01

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-100202/2016

Tárhely szolgáltató:
Viacom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Web: https://viacomkft.hu/elerhetoseg/
E-mail: info@viacomkft.hu
Tel.: +36(1)348-5000

Általános tudnivaló

A jelen ÁSZF az uvegmuvesz.hu weboldalon és annak czinamon-ekszer.hu aloldalán  található elektronikus áruházban történő minden elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra vonatkozik. A uvegmuvesz.hu , czinamon-ekszer.hu webáruházban a Bolt-ban történő vásárlás csak elektronikus úton lehetséges, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül.

A fogyasztó és az uvegmuvesz.hu  – czinamon-ekszer.hu vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet valamint az Elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény az irányadó.

 A honlapon folytatott tevékenység:

Honlapomon saját készítésű iparművészeti munkáimat, egyedi üvegtárgyaimat, üveg ékszereimet mutatom be és forgalmazom. Az üvegtárgyak, tiffany üveg technikával készülnek, különleges biztonságos, “örök élettartalmú” forrasztási eljárással, a festett díszítések 600 fok körüli hőmérsékleten bele lesznek égetve az üvegbe, soha nem fognak lekopni, a festett díszítések a kemencében összeolvadnak az üveggel.

Üvegékszereimet, kemencében, 800 fok körüli hőmérsékleten olvasztom össze, orvosi fém és antiallergén anyag kiegészítőkkel teszem hordhatóvá.

Tisztításhoz langyos, nedves mosószeres kendőt  javaslok letörléshez.

Szerzői  jogok:  

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, fotók, formai ötletek, grafikai elemek, stb…) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

 

A honlapon történő vásárlás:

  • Banki átutalással lehet fizetni.
  • Barion fizetési lehetőség, az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  •  PayPal-on keresztül is lehet fizetni, ha rendelkezik PayPal regisztrációval, akkor közvetlenül az ott meglévő számláról is átutalhatja az összeget, regisztráció nélkül is utalni, kövesse az utasításokat, először a PayPal erre szolgáló regisztrációs űrlapját kell kitölteni, majd ezt követően lehet kiegyenlíteni a megrendelést.  – A biztonságos rendszer a netes vásárlásnál.                                                                                                                                                                                                                                                     
  • Utánvéttel Magyarország területén lehet vásárolni, e-mailben történő egyeztetés után .                                                                                                                                                                                                       
  • Személyesen vásárolni, a helyszínen, vagy a megbeszéltek szerint lehet.
A megrendelt termékek árát, és a szállítási költségeket is tartalmazó számlát a termékkel együtt, a csomagban kapja meg, illetve személyes átvétel esetén, a termék átadásakor.
A honlapon történt ki nem egyenlített vásárlások egy hét elteltével érvénytelennek tekintve, törlésre kerülnek.
 
 
Garancia: 
 Futárszolgálatok által szállítás közben történt sérülésekre nem tudok garanciát vállalni!
 
Személyes átvétel esetén!
Üvegtárgyaim forrasztására örök garanciát vállalok! 
Az üvegtárgyaim forrasztásán kívül,  az általam készített termékekre, egyéb probléma felmerülése esetén egy év  garanciát vállalok. Ha a rendeltetésszerű használat mellett, mégis valamilyen probléma adódik akkor írjon nekem info@uvegmuvesz.hu , megbeszéljük, és  természetesen díjmentesen megjavítom.
 
Megbízás, egyedi megrendelés:
 
Az egyedi termékek megrendelését, elkészítését úgy tudom vállalni, ha arról pontos információkat kapok!  
Helyszínre utazásnak, felmérésnek külön díja van.
Majd az egyeztetés után egy tervezett árajánlatot küldök. Ha a megrendelő elfogadja a tervezett árajánlatot, akkor a tervezett árajánlat 40%-át kérem átutalni a bankszámlára. A megrendelés akkor tekinthető élőnek ha a megadott bankszámlán megjelent a tervezett árajánlat 40%-a mint előleg, ezután tudom elkezdeni a munkát, elkészíteni a megrendelt terméket.  A munka befejeztével a tervezett ár alapján megkapja a megrendelő a végleges árat.  A végleges árból az előleget levonva, a fennmaradó összeg átutalása, vagy kifizetése után kapja készhez a megrendelő a megrendelt terméket, vagy ekkor kerül beépítésre. Ha a munka közben új igény merül fel, a végleges ár annak megfelelően változhat!
 
Szállítás, átvétel:
 
A szállítási cégek az üvegtárgyak szállítására garanciát nem vállalnak, így én sem tudok garanciát vállalni a feladott termékeim épségben történő leszállítására!
A honlapon a Bolt-ból (webáruház) megrendelt termékek ( a raktáron lévő termékekre vonatkozik) természetesen igyekszem a lehető legbiztonságosabb csomagolással, kibélelve, védőcsomagolással ellátva feladni. (Raktáron nem lévő terméke megrendelése, egyedi megbízásnak minősül. )
 
A szállítási költségek országonként eltérőek, de Magyarországon belül Foxpost, DHL,  a Fürgefutár, vagy a Magyar Posta igénybevételével történik, egy, vagy több termék rendelése esetén is   (elsőbbségi szállítással, ajánlva, pufi csomagban küldve, értéknyilvánítással) csak a legmagasabb szállítási (ami a súlytól függ)  kategóriába tartozó terméknek az egyszeri szállítási költségét veszem alapul.
 A termék kézbesítése Magyarországon körülbelül egy-másfél hetet, külföldre két-három hetet is igénybe vehet. Amennyiben a megrendelt termék(ek) készleten van(nak), és a vételár és a szállítási költség  bankszámlámra (vagy PayPal/Barion számlámra) beérkezett, az azt  követő 3 napon belül megkezdem a termék kiszállítását.
Ha a megrendelt termék nincs készen,  -egyedi megrendelésre készült terméknél  telefonon, vagy e-mailben egyeztetünk a készítési és szállítási időpontok ütemezéséről. Egyes termékek elkészítése több napot, akár több hetet is igénybe vehet.
 
Személyes átvétel is lehetséges , cím: Budapest XVIII. ker.
 
Elállás, vagy változtatás joga: 
Indoklás nélküli elállási joga van minden Bolt vásárlónak a 45/2014 (ll.26.) Korm. rendelet  20 §.-a alapján. Mindenképpen minél hamarabb egyértelműen jelezze írásban, e-mailben:   info@uvegmuvesz.hu, hogy változtatni szeretne, a részleteket megbeszéljük ezek után . Ha el lett küldve már a termék, akkor megbeszéljük a visszaküldés részleteit.

Ha szeretne elállni a vásárlástól, akkor  30 naptári napon belül, amint sértetlen állapotban, a sértetlen díszcsomagolással együtt visszavettem a termékemet, azonnal visszaküldöm az árát, viszont a visszaküldés terheit a vevőnek kell állnia. A 30 naptári napban benne van a  szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszak is.       

 Panaszkezelés, vitarendezés, ügyfélszolgálat:

                                                                                                                     

Adatvédelem:

Az uvegmuvesz.hu weboldalt látogatók személyes adatainak felhasználása az 1992. évi LXIII.tv. , az 1995. évi CXIX. tv. , valamint a 2001. évi CVIII. tv.  hatályos szabályozásának megfelelően történik.
Az adatok kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezései az irányadóak. A vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolom. Az önkéntesen (például megrendeléskor, információ kéréskor) megadott adatokat /külön rendelkezés hiányában/ a marketing céllal, piackutatásra, értékesítési adatok nyomon követésére, és a Megrendelővel való kapcsolatfelvételre felhasználhatom.

Cookie tájékoztató:

https://www.uvegmuvesz.hu/cookie-suti-szabalyzat/

Jelen általános szerződési feltétel visszavonásig van érvényben.

Fenntartom a jelen általános szerződésnek, az abban foglalt feltételeknek, külön értesítés és indoklás nélküli bármikor történő egyoldalú megváltoztatásának a jogát.

A honlapon meghirdetett árak visszavonásig érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartom.

Érvényes: 2016. január 1-től.

 

Pin It on Pinterest

Share This