ÓLOMÜVEG, TIFFANY ÜVEG, FESTETT ÜVEG MELEG, MEGHITT HANGULATÚ OTTHONT VARÁZSOLNAK

 

 

 Dekoráció

ÓLOMÜVEG, TIFFANY ÜVEG, FESTETT ÜVEG DÍSZTÁRGYAK

ólomüvegől  és tiffany üvegből készült dísztárgyak varázslatos hangulatukkal emelik az otthonunk fényét. Mikor a nap átsüt a színes üvegeken, az mindenkit elbűvöl.

A színek hatással vannak ránk,

különböző hangulatokat váltanak ki bennünk, feltölthetnek energiával, segítenek a gyógyulásban, jótékonyan hatnak a stressz, a depresszió esetén. Egy -egy ablak vagy ajtóbetét igazán hangulatossá teszi lakásunkat, ha szeretnénk egy kis varázslatos otthont teremteni magunknak, a színes üvegek ebben sokat tudnak segíteni.  Fontos, hogy úgy tervezzük meg  otthonunk színeit , hogy minél jobban fel tudjunk töltődni benne.

Legyen születésnap, vagy névnap, családi évfordulók, esküvő, gyermek születése,  a személyes ajándék a legnemesebb. Amikor az illető személyisége, habitusa benne van az elkészített alkotásban, csak neki készült, és ezt ő is tudja.                                                                   Itt elkészül az egyedi dísztárgyad, készítek tiffany órákat, floráriumokat, tiffany díszdobozak, tiffany tükröt, tiffany szalvétatartókat, mécsestartókat, ablakba tiffany dekorációkat, ünnepekre függődíszeket. Üzleti ajándékokat, promóciós ajándékokat, névjegykártyatartókat,  igény szerint gravírozással, savmaratással, festéssel tudom díszíteni, személyessé tenni az üvegtárgyaimat.

Vásárolj tiffany üvegmunkákat, limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt      

Ha érdekelnek az egyedi üveg ékszerek : Czinamon-ékszer

 

Pin It on Pinterest

Share This