Olcsó tiffany lámpa 

Olcsó tiffany lámpa természetesen mindenkinek kellene, ha az illető rajongója a romantikus hangulatot árasztó színes üvegeknek.

De! Azt mindenkinek tudni kell, hogy olcsó húsnak híg a leve – szokták mondani. 

Vehetsz bármely nagy multi cégnél, mint például az OBI, vagy a KIKA, tiffany technikával készült lámpákat. Az áruk nagyon barátságos, viszont mit adnak ennyiért, mennyi idő múlva fog a földön landolni, vagy a fejünkre szakadni? Ezen még senki sem gondolkodott? 

Sajnos egy átlagos magyar kézműves nem tudja felvenni ezekkel az árakkal a versenyt, mert ha minden hozzávalót megvásárol, akkor kb. a háromszoros árnál fog tartani. 

Azonban egy átlagos magyar kézműves fel tudja venni a versenyt a kivitelezéssel, a minőséggel, viszont ennek ára van, de olyan terméket kap a kedves megrendelő, aminek még az unokái is örülni fognak!

Itt egy újabb példa: 

Nemrég érkezett hozzám ez a lámpa, ami elfáradt, mondhatnám így is 🙂 ennyit bírt, állítólag annak idején nem is került sokba. 

Kedves, hangulatos lámpabura, amit szeretne a tulajdonosa még tovább élvezni. Valamelyik nagy áruházban vették még régebben. Jól látható, hogy a forrasztás elengedett, alig értem hozzá, a burakupak a kezemben maradt.    

Így most ez a munka, ennek a virágos tiffany burának a meggyógyítása 🙂

Nemsokára azt is megmutatom milyen lett végül.

 

   

Rendelj ólomüveg vagy tiffany üveg tárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Vásárolj limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt       Több kép a  Tiffany Galéria  és az  Üvegékszer Galéria oldalán.

 

Pin It on Pinterest

Share This