Budoár lámpa, festett, szögletes, kocka tiffany lámpa

195000 Ft

 

 

 

 

 

1 készleten

Kategória: Címkék: ,

Budoár lámpa,  festett, szögletes, kocka, tiffany lámpa

Üveg méretei: 19 x 19 x 19 cm  talp: 23 x 23 cm

Budoár lámpa intim hangulata mindenkit elvarázsol.

Tiffany lámpa adja a meleg hangulatvilágítást a  "kis szalonban", ami a  hölgyek tartózkodási helye, ahol öltözködnek, összejönnek egy kis beszélgetésre, tulajdonosa  itt fogadhatja vendégeit, míg a férfiak a szalonban folytatták a társalgást az esti vacsora után, addig a hölgyek ide vonultak vissza.  A ház asszonya mindig gondos , választékos ízléssel rendezte be ezt a helységet.

Reggelente, mikor a hölgy készülődött,  megtelt a parfüm illatával az öltözőszoba, mikor  eljött az este, különleges hangulatvilágítás varázsolt  intim, bensőséges világot a női  "öltözőszalonba".

Budoár lámpa, egy különleges egyedi tervezésű tiffany lámpa.

Díszítését a protestáns templomok kazettás mennyezetének virágos díszítéséből merítettem. A festés  teljesen kézzel, tradicionális üvegfestési eljárással készült: ez egy ólomtartalmú festék ami  a kemencében magas hőfokon beleég az üvegbe, beleolvad, így soha többé nem jön le, örök életű. ( kiégetés után semmilyen  veszélyforrást nem jelent) Így készülnek a templomi üvegablakok is.

Intim hangulatot áraszt meleg színével. A lakás bármely részében bensőséges világot varázsol. Egy nagyon különleges, egyedi ajándék lehet évfordulóra, születésnapra, vagy akár nászajándékba, az ifú pár új otthonába.

Ha lámpám titkáról többet szeretnél tudni: A  lámpa titka

A női "öltözőszalon" is egy kis templombelső, a hölgyek  kis belső temploma.

Bolt

 Czinamon-ékszer

Pin It on Pinterest

Share This