Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak

Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak, amik azt hiszem a nőknek is tetszeni fog. Talán nem szeretnél egy újabb szívecskés párnát, alsót, csokit meg mittudoménmit adni, hanem valami olyat, ami örök darab, csodás emlék lehet még évek múlva is. Talán szeret  a párod főzni, vagy imád kertészkedni? Ezekben az ajándékokban mindenki örömét fogja lelni.

Amit ajánlok, mind különleges, magas minőségű termékek, egyedi, kézzel készült iparművészeti alkotások, amiket bárhol üzletben nem tudsz megvásárolni! 

Valentin-napi ajándék ötletek férfiaknak

Ha a párod szeret főzni, ahhoz  olykor jár az ünnepien terített asztal, aminek elmaradhatatlan kelléke egy díszes szalvétatartó : 

Lehet gránátalma mintás, ami régen  úri- muri volt, csak az előkelők használták ez a mintát.

Vagy itt van egy igazán férfias darab, amin szegfű motívum látható, a szegfű a fiúk, férfiak, urak jelképe volt a népi kultúrában.

Ha szeret kertészkedni a párod, de még hideg van odakint ( na jó azért vannak munkák, amiket már februárban el kell végezni:) ), akkor készíthet egy látványos kis szobakertet mindenki örömére, ebben a különleges floráriumban: 

 

Sokat dolgozik? Irodában van, tárgyal? Legyen neki egy exkluzív névjegy-kártyatartója, amin mindenkinek megakad a szeme:

 

A képekre kattintva elérhetőek a termékek.

Bolt

 Czinamon-ékszer

Pin It on Pinterest

Share This