Virágos tiffany lámpa és a fény születése

Virágos tiffany lámpa képeit most már meg tudom mutatni, feltettem albumba, így már teljes valójában megtekinthető!

Nos ez a lámpa, mint ahogy írtam már korábban egy születésnapra készült, méghozzá a nyolcvanadikra! A hölgy aki kapta tegnap felhívott és elmondta milyen nagy öröm volt számára, igaz a születésnapja csak a jövő év elején lesz, de most megkapta, nem tudták titokban tartani előtte.  

Korábban amikor megbeszéltem a lámpa elkészítésének a részleteit, sok fotót is kaptam a hölgy kertjében nyíló csodálatos rózsákról. Én pedig próbáltam az üveg által megörökíteni ezeket a gyönyörű virágokat. 

Nekem is nagy öröm az, amikor az elkészült tárgy tényleg szívhez szóló lesz. Én csak egy közvetett személy voltam az ajándékozó és a megajándékozott között, de sikerült teljesítenem a megrendelő kérését. Remélem nagyon sokáig fogja élvezni a lámpa fényét, hangulatát a kedves tulajdonosa, még sok-sok boldog születésnapot kívánok neki!

Tegnap hírt adtam róla, hiszen azon a napon megszületett a fény, december 21. volt a téli napforduló. A nap pedig olyan éjfél előtt tartózkodott a legmélyebb pontján, 22-én a fény növekedése elindult! A képeket pedig nem véletlenül ma osztom meg, hiszen ma advent negyedik vasárnapja van, a szeretet gyertyája ég ma, utat mutatva szívünkhöz.

 

   Munka közben 🙂 Itt egy két kép az összeillesztés kezdeteiről. Kerestem a megfelelő méretű formát, és ez a piros edény kapta meg a tiszteletet. 🙂

Rózsa szimbólum

 

Vásárolj tiffany üvegmunkákat, limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt

Ha érdekelnek az egyedi üveg ékszerek : Czinamon-ékszer

Pin It on Pinterest

Share This