[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Egyedi lámpa, szarvas motívummal

Egyedi lámpa készült a műhelyemben, nagy titokban, mert születésnapi ajándék  lett belőle. 

Kissé megkéstem itt a helyzetjelentéssel, sőt még az idővonalat is felrúgtam, hiszen az előző lámpabúra javítása előtt készült ez a kis lámpa, csak hát itt az iskolaév végi összevisszaságban nem volt kedvem posztolgatni, hiszen volt más amivel foglalkoznom kellett. Így történhetett, hogy elmaradt a kis lámpácskának a bemutatása, holott még május előtt elkészült. 

Azt kell róla tudni, hogy egy kedves ismerősöm rendelte meg férje-urának a születésnapjára. Volt ezen a lámpatalpon egy nagyon egyszerű bura, de valami mást szeretett volna ez a barátnőm, ami igazán nem túl cicomás, mégis benne van, mert aki kapni fogja az imád vadászni.  A mese pedig így szólt:  el kellett tüntetni otthonról a kis lámpát, azért mert,  összetört a bura. Barátnőm odaadta a lányának, aki éppen bura után vadászik  Budapesten. Addig amíg nincs meg a csere bura, addig nála van a lámpa. Vagyis a lámpa nálam landolt, de az urának, aki hiányolta a kis lámpát az előbbi történetet mesélte. Majd amint elkészült az új bura visszakerült a helyére szülinapi meglepetéskén 🙂

Minden levadászott egyednek a koponyája gyönyörűen egy csodásan megmunkált, faragott fa emlék aljon van elhelyezve náluk, nagyon ízlésesen. 

A lámpába is a szarvas fejét kellett belecsempészni, gyönyörű motívumát kellett elrejteni a vonalak között. Ez a lámpácska világítson az az összes erdei lélekért.

 

 

 

 

Meg kell hogy mondjam, tőlem a vadászat nagyon távol áll, legfeljebb hangyát vadászom a kertben, amikor már olyan méreteket ölt a hangyainvázió, hogy nem nézem őket jó szemmel. Mostanság különösen sokszor kellett vadásznom 🙂  

Viszont egy szarvas az gyönyörű, az agancsával, a büszke tartásával, igazi királyi méltóságot sugároz.

Több tiffany lámpa[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vásárolj tiffany üvegmunkákat, limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt

Ha érdekelnek az egyedi üveg ékszerek : Czinamon-ékszer[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest

Share This