Florárium ház az új filmszereplőm

Florárium ház filmes kellékként egy detektívtörténetben. 

Állítólag még az év végén bemutatják a The Alienist thrillersorozatot. Én már előre izgulok …

Mindig izgul az ember mikor kirepül  egy munka a keze közül és önálló útra indul,mégis csak olyan mintha a gyereke lenne, sokat kell dolgozni rajta, mire készen áll arra, hogy helytálljon egy új  helyzetben.

Floráriumom filmjének  történetről:

” A 19. század végén, a gazdagságáról és mérhetetlen szegénységéről egyszerre elhíresült New Yorkban játszódó események központi figurája a magyar származású Laszlo Kreizler, a város legnevesebb kriminálpszichológusa.

 A regény története szerint amikor a New York-i rendőrséget vezető Theodore Roosevelt tudomást szerez egy borzalmas gyilkosságsorozatról – melynek áldozatai főleg prostitúcióra kényszerített fiatal gyermekek – úgy dönt, hogy a város befolyásos urainak akarata ellenére Kreizler segítségével titokban megindítja az ügyben a nyomozást. Kreizler doktorhoz csatlakozik John Moore, a New York Times egyik újságírója, valamint Roosevelt fiatal titkárnője Sara Howard, aki elhatározza, hogy belőle lesz a városi rendőrség első női nyomozója. A csapat, felhasználva a korabeli helyszínelési technikákat és pszichológiai ismereteket nekilát a munkának, miközben a gyilkos rendre szedi az áldozatait, akiket nem csak brutálisan meggyilkol, de meg is csonkít.” 

forrás: musorvizio.blog.hu

Bolt

Czinamon-ékszer

Pin It on Pinterest

Share This