Florárium ház az új filmszereplőm

Florárium ház ami  újra filmszerepet kap egy detektívtörténetben. Egy új filmsorozatot forgatnak Budapesten és ebben fog szerepelni az új alkotásom egy nagy florárium, színes tetővel.  Nézzétek, minden nézőpontban jól pózol 🙂

Állítólag még az év végén bemutatják a The Alienist thrillersorozatot. Én már előre izgulok …

Mindig izgul az ember mikor kirepül  egy munka a keze közül és önálló útra indul,mégis csak olyan mintha a gyereke lenne, sokat kell dolgozni rajta, mire készen áll arra, hogy helytálljon egy új  helyzetben.

A történetről:

” A 19. század végén, a gazdagságáról és mérhetetlen szegénységéről egyszerre elhíresült New Yorkban játszódó események központi figurája a magyar származású Laszlo Kreizler, a város legnevesebb kriminálpszichológusa.

 A regény története szerint amikor a New York-i rendőrséget vezető Theodore Roosevelt tudomást szerez egy borzalmas gyilkosságsorozatról – melynek áldozatai főleg prostitúcióra kényszerített fiatal gyermekek – úgy dönt, hogy a város befolyásos urainak akarata ellenére Kreizler segítségével titokban megindítja az ügyben a nyomozást. Kreizler doktorhoz csatlakozik John Moore, a New York Times egyik újságírója, valamint Roosevelt fiatal titkárnője Sara Howard, aki elhatározza, hogy belőle lesz a városi rendőrség első női nyomozója. A csapat, felhasználva a korabeli helyszínelési technikákat és pszichológiai ismereteket nekilát a munkának, miközben a gyilkos rendre szedi az áldozatait, akiket nem csak brutálisan meggyilkol, de meg is csonkít.” 

forrás: musorvizio.blog.hu

Rendelj ólomüveg vagy tiffany üveg tárgyat esküvőre, ajándékba, évfordulóra:   info@uvegmuvesz.hu

Vásárolj limitált számban készült, egyedi üveg ékszereket!

Megvásárolható munkák:Bolt       Több kép a  Tiffany Galéria  és az  Üvegékszer Galéria oldalán.

Pin It on Pinterest

Share This