Kreatív ajándék ötletek minden alaklomra

Kreatív ajándék ötletek tervezéséhez, jó ha ismeri az illető a megajándékozott lelkét egy kicsit. Tudja mi jelent neki igazán sokat az életben, mi jelent számára igazi értéket. 

Lehet az egy szép emlék megidézése valamilyen formában, művészi értéket téve, az anyaghoz. Így készült a Badacsonyi látképem megrendelésre. 

Egy apró ékszer a múltból, emlékkép, amin áttetsződig a napfény és megeleveníti azokat az édes napokat amire oly szeretettel emlékszik az ember. Újraélheti vele ezeket az édes pillanatokat, amiket a szíve mélyén őriz nagy gonddal.

Egy badacsonyi látképet kértek tőlem Fonyódról. Mert az illető sok évet töltött Fonyódon párjával, amire oly szívesen emlékszik vissza és ezt az élményt szerették volna anyagba önteni, hogy örökre megmaradjon. Ez az anyag az üveg lett. Egy üvegre festett látkép, ami 800 fokon vált maradandóvá. A festett üveg, pedig tiffany technikával lett összedolgozva. 

Festett tiffany üvegkép, ablakba is akasztható, mert hátul kapott két kis hurkot amivel függeszthető, de készült két kis talp is amivel odaállítható szekrényre, vagy ablakpárkányra is.

Bolt

 Czinamon-ékszer

 

 

Pin It on Pinterest

Share This